2013-12-22

Getost, äpple och bacon förrät :: Aperitivo de queso de cabra, manzana y bacon

 
Mållös . Det är så min pojkvän och jag slutade efter att ha ätit denna delikatess ( jag gjorde om det ursprungliga receptet lite ;) . Även om ingredienserna är lätt att hitta i ditt kök, och du behöver inte gå till längst butiken för att köpa något speciellt, de alla tillsammans gör en perfekt kombination.

Nu är allt jag kan säga är : HE - RRE - GUD , du måste prova detta ;)

Ingredienser 

  • 1 äpple
  • 125 gr av getostkräm
  • 150 gr av bacon
  • 50 ml grädde
  • 15 g smör
  • 5 ml olivolja
  • En nypa salt

Elaboration
Först av allt, skala äpplet och hacka den i mycket små bitar. Ta en kastrull och smält smöret. Genast, stek äpplet i 8-10 minuter tills den har mjuknat och har fått en intensiv gul färg. Ta bort den och låt oss gå till nästa steg.


I samma panna steka bacon. Som ni ser, jag redan köpt den i små remsor, annars skär den innan. Placera stekt bacon i en pappershandduk för att bli av med överflödig olja. Det är ett viktigt steg för att göra förrätt mindre tung.

Då, å ena sidan tömmer ost i en skål. 

Å andra sidan, häll grädden i en kristallbehållare och sätta in det i en mikrovågsugn. Värm tills den kokar och häll den direkt på osten. 

Tillsätt olivolja, salt och blanda allt tillsammans för att få krämig grädde.
Det sista steget: att servera. Ta två glas, lägga ett lager av grädde i varje, ett lager av äpple och ett lager av bacon. Repetera samma process en gång till och du är redo att njuta av denna enkla läcker förrätt .

Det är perfekt för någon fest : jul , födelsedagskalas och måltider med vänner ! Glöm inte att välja en god drink att gå med den . Vi hade en Rioja rött vin och det passas perfekt ;)

God Jul Spanish Kitchenetters :)



Font: Directo al paladar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...